onsdag 7. januar 2009

Bokmerke

Dette er mitt bidrag til Utfordringen til Trykkpressa på Norsk Stempelblad`s blogg. Utfordringen var å lage et bokmerke, noe som passet meg veldig bra, siden jeg også er veldig glad i å lese..

Siden jeg hadde en del rester fra det siste kortet jeg laget, og at jeg er blitt veldig glad i det fotostempelet jeg brukte der, så fortsatte jeg forsåvidt i samme stilen.

Forsiden:


Baksiden:

Jeg har valgt å ha baksiden enkel, men har tatt igjen en liten blondekant, og to små hjerter..

Jeg hadde ikke noe tekst- stempel som jeg syntes kunne passe til et bokmerke, men så kikket jeg på tekst-stemplene mine fra Norsk Stempelblad, og da fant jeg ut at ved å maskere et ord, og skrive et annet på den plassen etter teksten var stemplet, så hadde jeg en kjempepassende tekst..

Her ses orginal ved siden av ferdig resultat:

Til sist noen detaljer:


At jeg pyntet med to nøkler er heller ikke helt tilfeldig, da bøker etter min mening er nøkkelen til både kunnskap og underholdning...

4 kommentarer:

 1. Så utrolig flott bokmerke! Fotostempelet er kjempesøtt! Så morsomt med den maskeringsteknikken!

  Klem fra
  Camilla

  SvarSlett
 2. Nydelig bokmerke, og flotte farger.

  SvarSlett
 3. Utrolig flott bokmerke og stilig med symboler som nøkler og hjerter (for man bli glad i hjerte av å lese bøker). Lurer på den plastlomma du bruker - er det noe man kan kjøpe i scrappebutikk? Er jo praktisk til bokmerker da disse brukes mye og man verner pynten på bokmerke når den ligger inni.

  SvarSlett
 4. Så bra bruk av stempelet vårt! :) Lur idé! Og flott bokmerke! Takk for at du deltar i utfordringen vår :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du skriver en kommentar :-) Takk for at du tar deg tid til det, det setter jeg stor pris på!