lørdag 23. januar 2010

to hunder...

Har sett igjennom bilder fra i høst, og fant blandt mye rart to hunder som mer eller mindre villig stilte opp for en overivrig hobbyfotograf... ;)
Først ute er Birk, en staselig kar som har en matmor som nettopp har laget sin egne blogg .Landelig nostalgi Birk var vel ikke akkurat supervillig til å la seg fotografere, men etter iherdig jobbing av matmor, og noen godbiter på lur, ble det da noen bilder som vi ble fornøyd med både matmor og jeg...


Den andre hunden er Suzy, en Jack Russel Terrier-frøken som elsket å posere. Var innom hennes matmor på en fototur i høst, og ble med to Jack Russels, en Golden retriver, og fire meget unge Flat Coated Retrivere på tur.  Kan lese mer om henne og de andre på eierenes hjemmeside Rudskog Kennel

2 kommentarer:

  1. Det var flotte bilder av dem, Birk sitt blikk ut i det uendelige var supert. Suzy sit fangede blikk er sikkert på en godbit, men så utrolig flott.

    SvarSlett
  2. Hei! Og takk for trivelig kommentar på bloggen min:) Portrettet av Birk var kjempeflott! Herlige farger og et godt uttrykk. Flott med bilder som setter en i stemning.

    Camilla

    SvarSlett

Så hyggelig at du skriver en kommentar :-) Takk for at du tar deg tid til det, det setter jeg stor pris på!