onsdag 21. april 2010

Noen er mer utsatt enn andre

Når hu mor sjøl i huset har fått nytt kamera er noen mer utsatt for å måtte "stå modell" enn andre. Mens mann og barn tar beina på nakken og forsvinner rundt hjørnet så støvskya står (for mor verken vasker eller tørker støv når hun leser bruksanvisning og fikler med kamera må vite) så er det to innekatter som ikke har så mange steder å gjemme seg....
Dagens offer er Satchmo, siden Emily tok en diskrè unnamanøver i siste liten...

Først lett avslappet;

Hu mor fant ut at "live view"-funksjonen var kul når man tar bilder av noen som trives best på gulvet.. Litt av noen labber man får på denne måten ;)

"Kutt ut a`"


"Jammen kom a` ikke etter hit også...."

Flere "bli-kjent-øvelser" med kamera får jeg gjøre i morgen :) :)

9 kommentarer:

 1. Hehe, ingen føler seg trygge hos deg nå med andre ord :) Klart det må testet fra morgen til kveld, og pusen var utrolig fin og ikke minst fotogen :) Knallfine bilder du har tatt av den.

  SvarSlett
 2. Gratulerer så masse med nytt kamera. Og for noen flotte bilder!!!!!! Syns det siste var utrolig fint, virkelig et bilde å henge på veggen!! Bildet kledde den sorte bakgrunnen godt. lyset var også utrolig fint på alle disse bildene. "live view" funksjonen på de to øverste bildene såg spennende ut. Fikk en veldig stilig vinkel på disse bildene!!

  Ellers høres det ut som det er likedan i huset hos deg, som her hos meg....bare at her er det minstemann som blir sittende igjen :-)

  SvarSlett
 3. He,he...stakkars...her er mor i farta!! *Ler*
  Det høres akkurat ut som meg når nye papirer og stempler er kommet i hus:=) Har knapt tid til å lage middag:=)
  Bildene dine ble knall stilige med herlig tekst også:=)
  Kos deg!!!
  Klem fra meg:))
  PS: Bilde av jenta i kirketrappa var bare så LEKKERT...Wow:=) Det må jo være perfekt å ta konf. bildene der:

  SvarSlett
 4. Flott modell og flink fotograf. :)
  Nr. 3 er utrolig fint!

  SvarSlett
 5. Kjempeflotte kattebilder. Gleder meg til fortsettelsen...

  SvarSlett
 6. Gratulerer med nytt kamera Hanne, kjenner den følelsen ja, men mest på alt det en ikke forstår faktisk, av det havet av innstillinger og ting en ikke helt forstår. Ikke så glad i bruksanvisninger jeg, så her benyttes lær og feil metoden :-)

  Nydelig bildet av den katten da, se så avslappet den ser ut, den som hadde vært katt hos deg :-)

  Klem i kvelden

  SvarSlett
 7. Gratulerer med nytt kamera. Etter å ha eid et ESO 350 først - byttet jeg til 40D i fjor - versjonen før din. Det første bruker jeg som turkamera og ungene får bruke det til sine fjortisprosjekter.

  Katter er verdens mest takknemlige motiv. Jeg har masse katter på familiebloggen min. Har tre oransje katter - hvorav to kastrerte lodne vesen og ei sterilisert korhåret. Vi har også Golden Retrieveren Golden for å gjøre forvirrelsen total ;).

  Keep up your good work ;).

  SvarSlett
 8. Herlige bilder av katten. Det er gøy å bruke dyrene som modeller, jeg har også et innlegg fra katten min for ikke så lenge siden - morsomt:) Han sov så godt, så jeg måtte riktig rope og herje litt for å få han litt våken *ler*

  Ha en fin fredag:)
  Kjersti

  SvarSlett
 9. Ein schnurrendes Model, sehr gut fotografiert
  LG Hanspi

  SvarSlett

Så hyggelig at du skriver en kommentar :-) Takk for at du tar deg tid til det, det setter jeg stor pris på!