lørdag 15. mai 2010

En smak av forsommer

Begynner å ligne mer og mer på en  blomster-blogg dette her i det siste, men jeg må bare vise dere hva som skjer i hagen for tiden; Syrinen rett utenfor stuevinduet er i ferd med å love meg masse blomster om en liten stund...
 Lover å komme sterkere tilbake med mer variasjon, men her har det skjedd mye i det siste, så det er blitt så som så med  andre bilder...
Ønsker alle som er innom en riktig flott 17. mai-helg!

5 kommentarer:

 1. Denne var ny og fin. Veldig flott baade skarphet og bokeh.

  SvarSlett
 2. Skulle ønske jeg hadde hage ...

  SvarSlett
 3. he he enig med Tommy. Hva slags blomst er det? Flott bilde. Rosen under er nydelig, liker veldig godt den mørke bakgrunnen.

  SvarSlett
 4. Oj oj Hanne, her var mye flott!! blomser?? ja hva gjør det når bildene er så flotte, en blir jo så frista til å fange det meste av denne årstiden i linsa. Kjenner på det jeg også, uten at jeg er helt hagegal i mitt hode :-)

  Bildet ditt under her traff meg så, som det følelsesmenneske jeg er, gikk det rett i hjertet mitt, go som du skriver, et bilde et utrykk som du her har fanget gir bildet det lille ekstra.

  Nå krysser vi alle fingre for en flott dag værmessig i morgen, god tempratur og blå himmel. Kos deg stort med dine, ut å vær kun blid som ei sol!!!

  Varm klem fra Anne.

  SvarSlett
 5. Den var lekker,skal si naturen har mye pent å by på, bare man ser etter. Ha en fin dag i morgen du også :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du skriver en kommentar :-) Takk for at du tar deg tid til det, det setter jeg stor pris på!