søndag 11. juli 2010

On the Edge...

...den eneste som meldte seg som modell var denne lille fyren her, -og den var tross alt litt mer fotovennlig enn humlene jeg forsøkte å ta bilde av for noen uker siden.... Hadde det ikke så travelt, kan du si... *ler*

7 kommentarer:

 1. Nydelig! Bakgrunnen/forgrunnen er saa myk og lekker mot skarpheten i sneglen. Og denne spiser vel ikke hageblomstene dine heller ;) !

  SvarSlett
 2. Hehe, travelt har de det ikke, nei.
  Flott bilde!

  SvarSlett
 3. Hælle dussan Hanne så fine macrobilder du har tatt, både av blomster og den tøffe snegla det da. Dette er virkelig et område jeg skal og må øve mer på.

  Har ennå ikke gått til anskafelse av macrolinse, men det blir vel neste gang tenker og håper jeg. Den som hadde vunnet en liten premie i lotto du, men tipper ikke engang denne døtta, så...

  Gode fine dager i Trøndelag for tia, varme, delvis sol og de lyse fagre kveldene. Noen skikkelige regnskurer innimellom, men pytt pytt, så lenge det går over sier nå jeg.

  Snart ferietid her, og godt er det, kjenner det trengs.

  Anneklem.

  SvarSlett
 4. Der i gården går det ikke så fort nei, hehe, er jo på campingtur vet du :) Fint bilde av den!

  SvarSlett
 5. Ikke vært på nett de siste 5 dagene, du har fått mye flott på bloggen din siden sist!! Liker veldig godt bildet av snegla, mykt lys, ble veldig delikat og flott bilde. :)

  SvarSlett
 6. Flott makro! Godt det er noen som ikke har det så travelt! Ha en fin kveld!

  Irene :o)

  SvarSlett
 7. He,he... vil tro du hadde god tid til å ta dette bilde, ja. Flott ble det!!!!

  Klem fra meg:))

  SvarSlett

Så hyggelig at du skriver en kommentar :-) Takk for at du tar deg tid til det, det setter jeg stor pris på!