lørdag 8. januar 2011

Boks

...det er fortsatt stor trafikk, vennligst vent

14 kommentarer:

 1. Ja, her må en vente en stund. Mimre mimre om gamle dager som ikke er så lenge siden. Flott bilde!

  SvarSlett
 2. Godt nytt år.. Her var det fine opplevelser siden sist jeg var innom.. Mange flotte bilder.. En slik boks som dette var min nærmeste nabo i ca 15 år, så mange minner dukker opp :) Ha en forstatt fin helg

  SvarSlett
 3. Kjenner jeg blir litt vemodig.. Er det nå jeg skal føle meg gammel?! Flott bilde.

  SvarSlett
 4. Nice!
  Gode gamle telefonkiosken. Er vel ikke mange igjen av de. Nå er jo myntene til telefonkiosken byttet ut med (mob)telefon:-)

  SvarSlett
 5. Langt mellom hver boks av disse nå, men artig at såpass mange av dem er bevart. Fint bilde av den som kledde s/h veldig godt. :) Fortsatt fin helg.

  SvarSlett
 6. Oi, disse er det ikke mange av, håper jeg kommer over en snart. De er så kule*savner*

  SvarSlett
 7. Denne ble vel "vernet" av riksantikvaren i 2009, tror jeg. Vi har et par i Trondheim og herfra taes det "nostalgiske" bilder...

  SvarSlett
 8. SV: Hei! Takk for kommentar..=)
  Jepp, har det ja...=) Jeg er mildt sagt overlykkelig!!! :))

  Men har av forskjellige grunner ikke fortalt/blogget og skrevet så mye om det, selv om jeg gjerne skulle utbasunert det i alle retninger... Det er vanskelig da, for jeg har så lyst til å skrive om forskjellene jeg opplever, men føler det må vente litt til...

  Imens får jeg bare kooooose meg med min lille kjærlighet og bli vant til den! Du kan trygt si at kvaliteten på meg som fotograf har falt kraftig etter at jeg fikk det nye kameraet, for den reagerer jo HELT annerledes enn det jeg er vant til!

  SvarSlett
 9. Jeg har forresten lagt til bloggen din i min bloglovin så jeg skal få beskjed hver gang du blogger noe nytt, men det funker tydeligvis ikke! Du har jo blogge flere ting i det siste, som jeg ikke har sett... Får prøve igjen! =)

  SvarSlett
 10. Skals i du har fanget en sjeldenhet her Hanne :-) og jeg er nok så sinnsykt gammel, he he at jeg husker det var flere av de der i dette dalføret også :-)

  Fin ukestart til deg.

  SvarSlett
 11. ja, dette var det lenge siden jeg har sett! Flott bilde :)

  SvarSlett
 12. En telefonkiosk! Som nästan inga av de som växer upp idag har sett... Jag tycker om bild o text. Bra! :-)

  Allt gott!

  SvarSlett
 13. Du er langt bak i køen...
  Hehe!
  Stilig!

  SvarSlett
 14. STILIG. Disse gamle boksene innbyr til fotografering, men det er vanskelig å få noe interesant "utav dem". Spennnende komposisjon og godt valg i svart-hvitt.

  SvarSlett

Så hyggelig at du skriver en kommentar :-) Takk for at du tar deg tid til det, det setter jeg stor pris på!