tirsdag 10. mai 2011

Utdrikningslag

Dette er litt sånn "Liv Johanne gjør ting hun ikke kan" ;) ,- men det er ikke hver dag man har muligheten til å fotografere 15 lattermilde og spreke jenter sånn på en gang, og engang må jo være den første.. :) Det var utrolig morsomt, og lærerrikt for meg, og det var en veldig trivelig gjeng som stilte til fotografering før lunsj og påfølgende ablegøyer og overraskelser for den kommende bruden :)
Kjempehyggelig å få være den som tok gruppebilder på denne (utfra en fotografs synsvinkel: altfor solrike) dagen :)

8 kommentarer:

 1. Dette var nok en livat gjeng.. Bildene ble bra dem i solen :)

  SvarSlett
 2. Alltid vanskelig å ta bilder i fullt solskinn, men du har fått det til fint her syns e.

  SvarSlett
 3. Sol og bilder gir oss utfordringer, ja!
  Uansett mener jeg du har lyktes. De var vel ikke like pyntelige hele kvelden vel...?

  SvarSlett
 4. Heldiggris!! Kan tenke meg det var moro:) Jeg liker å ta bilder når det er sol jeg da, man kan gjøre litt av hvert med det fine lyset da. Bildene ble veldig fine, det første ble veldig kult, med superdama som midtpunkt!

  *god kveld*

  SvarSlett
 5. Synes du kom i mål med bildene. Artig komponering av gjengen. Sikkert artig under fotograferingen. Ha en god uke til deg.

  SvarSlett
 6. He he det er selveste `Superwoman`som skal giftes forstår jeg :-) men artige bilder og er overbevist om at dere også hadde en arti stund sammen :-)

  SvarSlett
 7. Bildene ble bra! Synes de var stilt opp så fint! Du har gjort en god jobb. På lørdag skal jeg også ta bilder for et utdrikningslag, blir morsomt.
  God dag til deg
  Klem

  SvarSlett
 8. Det er når man gjør ting man ikke kan man lærer mest. Snakker av erfaring! Synes du løste oppgaven godt! Oppstillingen på øverste bildet var knall. God helg!:)

  SvarSlett

Så hyggelig at du skriver en kommentar :-) Takk for at du tar deg tid til det, det setter jeg stor pris på!