mandag 5. september 2011

Vindu

... hvis et vindu åpner seg og utsikten tiltaler deg, svev gjennom det; det vinduet åpnes kanskje aldri igjen. (Mirabel Osler)

 Ser nå at det har passert 10.000 treff på bloggen her. :) Veldig hyggelig at mange tar turen innom for å titte på bildene mine. Det varmer, og inspirerer til flere bilder og sitater i tiden fremover :)  Ha en fin uke, alle sammen!

7 kommentarer:

 1. Det var knallbilde. Så annerledes komposisjon av vindu. Du er veldig kreativ. Gratulerer med 10.000 passeringen. Enig med deg at det er motiverende å blogge.
  Ha en god uke til deg.

  SvarSlett
 2. Det var litt rart dette bilde. Jeg kikker på det til høyre og venstre og finner liksom ikke ut hvor jeg skal plasere blikket.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dine første 10.000, - det dobler seg raskt!
  En veldig spesiell vindukomposisjon, - absolutt annerledes!
  Ha en flott tirsdag!

  SvarSlett
 4. Kjempetøft bilde! Og visdomsordet er så sant!!
  Her var myyyye stilig nedover bloggen din, lenge siden jeg har fått vært innom her! :(
  Ha en god uke! :)

  SvarSlett
 5. Kjempeflott bilde til sitatet :) Gratulerer med 10.000 treff. Jeg syns det både er koselig og lærerikt å komme innom her, så jeg fortsetter med det, - bare å fortsette bloggingen :D Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Ikke så rart det er mange innom her :) Du har mange flotte bilder, så som dette ..

  SvarSlett
 7. Stilig bilde! Har prøvd meg på ulike versjoner av gamle vindu, men liksom aldri fått det til. Denne versjonen har eg ikkje tenkt på, STILIG. Er enig med Morten Pedersen i at det ikkje er enkelt å finne ut kva ein skal sjå på i bildet, men kanskje nettopp det som gjorde det så interessant.

  SvarSlett

Så hyggelig at du skriver en kommentar :-) Takk for at du tar deg tid til det, det setter jeg stor pris på!