lørdag 22. september 2012

Flere 6 mnd-bilder :)

En baby er sånn en flott måte å starte et menneske på. (Don Herold)


13 kommentarer:

 1. herlig! du fanger virkelig øyeblikkene, utrolig artig det med sikledråpen! Hilsen Elisabeth

  SvarSlett
 2. Flott serie igjen fra deg! Mange gode uttrykk her, kan nesten se å denne lille røvern tenker ;) "å nei, gir a seg aldri a?" :) Pent etterarbeid :) Likte det siste bilde godt, var lissom så opptatt med sitt der - å sånne bilder er koslig i tillegg til "se hit og smil bilda" :)
  mvh Na77

  SvarSlett
 3. Kjempefine bilder, disse er ikke alltid så lett å få til å oppføre seg sånn som en gjerne vil, men her ser jo alt ut til å være helt 100.

  SvarSlett
 4. Herlige uttrykk ..... ja, du har virkelig taket på babyfotograferingen. Det siste er bare så sjarmerende ... ser ut til å ha gitt totalt blaffen i fotografen og andre rundt seg!

  Fortsatt god søndag!

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder!!
  Ha en fortsatt fin søndag:))

  SvarSlett
 6. Så nydelig liten en :) Så blid og uttrykksfull :) Jeg likte også godt det siste bilde ( så det var flere som hadde kommentert det :) Men hele serien var flott! Tipper mammaen og pappaen var stolte og glade!? :)

  SvarSlett
 7. Så flotte bilder! Sterk i nakken også!
  Det er bra! Ha en flott ukestart!

  SvarSlett
 8. Ojjj Liv!! en får lyst til å ta på den lille kroppen, synes en kjenner hvor myk den er og hvor godt den lukter :-) falt pladask for ditt 3. bilde her jeg faktisk, med det `touch` av sikkel, he he så levende!! det bilde var!!

  Du spurte om jeg var i Lightroom, jepp sann, redigert der lenge lenge og bare elsker, ja elsker `library` delen der til organisering av bilder, savna litt noe slikt for å få litt orden på billedarkivet mitt. Nok ingen redigerings mester nei, men veien får bli litt til sånn underveis. Har hatt litt sånn fotorørke en stund, og gørr lei av naturbilder ble med ett, så derfor en tur i travparken her, noe litt annerledes enn hva man vanligvis gjør, men he he takke meg til "hingster" som lukter Armani :-))) Blir litt usikker på redigering å, noen ganger tør man lisom ta den etterbehandlinga litt lenger, om man lykkes, vel... skitt, en må bare kaste seg uttpå å forsøke :-)))

  Varm klem din vei med ønske om en finfin høstdag.

  SvarSlett
 9. nydelig serie, det siste er knall synes jeg !

  SvarSlett
 10. Virkelig helt herlige bilder, Liv Johanne. Dette er virkelig en sjanger du mesterer helt mesterlig;) Du fanger øyeblikk og uttrykk ,og så skader det jo ikke akkurat at du kan dette med redigering også da;)

  SvarSlett
 11. Herlighet, så fint!
  Både babyen og bildene.
  Smelt...

  SvarSlett

Så hyggelig at du skriver en kommentar :-) Takk for at du tar deg tid til det, det setter jeg stor pris på!