søndag 19. april 2009

Utfordring #36 -Til meg selv....

Her er ukas utfordring fra Sukkersøtt;
Utfordringen i dag er:Lag noe til deg selv!Vi vil gjerne se at dere lager noe til dere selv. Kort lager man som regel for å gi bort til andre, men nå skal du lage noe du har lyst på eller har tenkt på å lage en stund, men aldri tatt deg tid til. Et minialbum, et dekorert lysfat, malte stempeltrykk eller kort å sette i ramme kanskje? Her kan du lage hva du vil i grunn, bare lag det til deg selv:)

Ja, det er vel med meg som med mange andre at å lage noe til seg selv det står sist på proriteringslista... -men en boks til å ha noe i trenger jeg alltid, så jeg har dekorert en "Cremè Chérie" -boks i spon jeg en gang fikk av min eldste bror med utsagnet; "du kan sikkert bruke den til no`kreativt..."

Her er ukas bidrag fra meg, til meg... ;

Hadde en gledelig overraskelse da jeg oppdaget at lengden på et 12x12 mønsterpapir gikk akkurat rundt boksen.. Har punchet ut border i restene av bordkort-kartongen til min datters konf. Plommelilla er igrunn ille lekkert...
Pyntet med blomster fra Papirloftet og Prima. Sløyfebånd fra den lokale utstyrsforretning.. Mønsterpapir "bittersweet" fra Basicgrey.

Har også pyntet med en bord på innsiden av esken;På innsiden av lokket har jeg stemplet med et stempel fra Stempelglede, og limt inn mitt såkalt personlige "stempel" som jeg har laget i Photoshop, og printer ut på pc.......og hensikten med boksen? Jo, og ha disse utklippene i, så vet jeg hvor jeg finner de når jeg trenger dem...


Helt til slutt en detalj fra den nyydelige Mulberry-rosen fra Papirloftet.. Passer perfekt til slike prosjekter!


Ha en flott uke!

17 kommentarer:

 1. wow kæmpe lækker box med alle de vidunderlige blomster som er så flot arrangeret

  SvarSlett
 2. Wow really romantic box.
  Lovely flowers.

  SvarSlett
 3. Oj - dette var en veldig stilig boks og så flott med litt pynt innvendig også! Lurt å ha slike bokser på lur til å ha ting og tang oppi - for det har vi jo mye av vi som scrapper og lager kort!

  Hærlige farger og veldig vakkert pyntet!

  :=)

  SvarSlett
 4. Åååå herre min skaper, åååå flott!!! WOW!!!
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Hei igjen! Jeg glemte å si det istad, men ja det er klippet papirstrimler jeg hadde brukt på kortet mitt:=)
  Kos deg:))

  SvarSlett
 6. Wow! Den boksen var bare helt nydelig :-)

  SvarSlett
 7. Denne var virkelig lekker!!!! Nydelige farger og blomster. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min:)

  SvarSlett
 8. Denne er bare så vakker,Hanne!!!
  Lekre farger og nydelige detaljer!
  Go`klem fra Maya :)

  SvarSlett
 9. Utrolig fin boks du har laget. Likte veldig godt den borden du har rundt. Og ikke minst at du har pynta litt inni.

  SvarSlett
 10. Å wow denne boksen var superlekker!
  Så flotte farger og nydelig pyntet.

  Jeg har lagt ut et bilde av spellbinders boka mi i bloggen - den er ikke helt ferdig inni enda, men har er en ide om hvordan det blir
  Tusen takk for hyggelig kommentar :O)

  Ha en finfin kveld

  Klem
  Tonje

  SvarSlett
 11. Nydelig boks du har laget! :o)

  SvarSlett
 12. Måtte bare svare på din kommentar i bloggen min.
  - jo, det er et bevis på at barna er blitt store når vi arver lekene demmes og dekorerer dem! Ellers hadde jeg nok gått og kjøpt meg en Pokermon perm jeg, he he!

  Når er det du fyller 40 år? Jeg fyller i oktober og jeg grugleder meg veldig og vet ikke helt hva jeg skal finne på. Men, det blir nok en løsning på det!

  SvarSlett
 13. Denne var jo bare helt nydelig!!
  Så flott med bord både på innsiden og utsiden :) Og blomsterdekorasjonen på toppen er til å spise opp! - minner om marsipanblomster :)

  SvarSlett
 14. Såååå nydelig! Virkelig flott dekorert både med farger og blomster:) Satt å tenkte på å bestille sånne roser for noen dager siden, så det var fint å se dem i bruk (nå MÅ jeg jo bare ha dem!) ;)

  SvarSlett
 15. Så nydelig! Fargene er bare til å drømme seg bort i, og den rosa var jo kjempelekker. Så lurt å skrive ut personlig "stempel" selv;) God idé.
  Camilla

  SvarSlett

Så hyggelig at du skriver en kommentar :-) Takk for at du tar deg tid til det, det setter jeg stor pris på!